<p>Dag Wouter!</p>

Dag Wouter!

Verdriet om afscheid columnist Wouter Vocke, maar vreugde over zijn opvolger

Rotterdam - We hebben deze week een nieuwe columnist in De Havenloods! Jet Sol volgt Wouter Vocke op. Dat zorgde afgelopen weken op de redactie voor een traan omdat Wouter stopt en en lach vanwege de komst van Jet.

 Binnen het vaste groepje van vier columnisten heeft Wouter Vocke afscheid genomen. Wouter heeft een mooie nieuwe baan gevonden die niet te verenigen is met het schrijven van een maandelijkse column in de krant. Dat is jammer natuurlijk, want we hebben afgelopen jaren genoten van de originele blik die Wouter op Rotterdam heeft, zeker sinds hij ontdekte hoe het leven in de stad is met een pasgeboren tweeling. We hopen Wouter snel (en vaak) weer in de kroeg te zien, want we hebben nog een cadeautje voor Penny en Charlie klaarliggen!

Lees verder onder de foto.

Hoi Jet!

Ons verdriet over dit afscheid is inmiddels alweer ruimschoots verzacht door het enthousiasme van zijn opvolger. Deze week debuteert Jet Sol als columnist in De Havenloods. We kennen Jet als televisiemaker, presentator en zéér actieve Rotterdammer met het hart op de juiste plek. Ze riep meteen heel hard ‘ja’ toen we haar vroegen. Jet is van plan elke maand columns te schrijven waar tranen in vloeien, omdat ze zoveel lieve, mooie dingen om zich heen ziet in onze stad.

De vaste groep columnisten bestaat verder natuurlijk gewoon nog uit Tineke Speksnijder, Britte Kramer en Rachid Benhammou. De eerste column van Jet lees je deze week op pagina 5 in De Havenloods en natuurlijk ook vanaf woensdagochtend op dehavenloods.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden