Foto: Thamar Keuning

Nieuwe ReShare Store in hartje Rotterdam geopend

Rotterdam - Het nieuwe winkelpand van de ReShare Store, de tweedehands- en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils, werd zaterdag 17 juli feestelijk geopend. In september 2016 opende de eerste ReShare Store in Rotterdam haar deuren aan de Zwart Janstraat. Nu is de winkel verhuisd naar een groter aan de Korte Hoogstraat 11. Wethouder Grauss knipte het lintje door.

De plechtigheid werd geopend door Michel Rosenquist, manager Retail & Marketing bij ReShare: “Ik ben enorm trots op deze mooie nieuwe winkel, op deze fantastische locatie, waarmee we het Leger des Heils in het hart van de stad brengen. We zijn een winkel waar mensen uit alle lagen van de samenleving welkom zijn. Zoals op onze gevel aangegeven: ‘Wij zijn er ook voor jou’; een uitnodiging aan eenieder om bij ons binnen te komen.”

Lees verder onder de foto.

Wethouder Michiel Grauss van de ChristenUnie was aanwezig om het lintje van de nieuwe Store officieel door te knippen. Hij is verantwoordelijk voor armoedebestrijding in Rotterdam. Leger des Heils ReShare doneerde kledingbonnen ter waarde van 5000 euro aan de wethouder. Simon Smedinga, operationeel directeur ReShare: “Ondanks onze sociale prijzen, zullen er alsnog mensen zijn die zo weinig financiële middelen hebben dat ze ook onze Store voorbij lopen. Om hier een oplossing voor te bieden, doneren wij 500 cadeaubonnen van 10 euro aan wethouder Grauss en de gemeente Rotterdam, om weg te geven aan mensen die dit nodig hebben.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden