<p>Bassie en Adriaan: “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!”</p>

Bassie en Adriaan: “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!”

(Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler)

Tranen in de ogen bij kattenopvang om koddig jong circusduo

Rotterdam - Stichting Zwerfkatten Rijnmond heeft twee broertjes in de opvang. Twee héle grappige broertjes. De ene is clown, en de ander acrobaat. Bassie en Adriaan heten ze. Wie heeft er een vaste standplaats voor dit rondreizende circusduo?

‘Bassie en Adriaan vormen een amusant koppel, de broertjes hebben in no time de lachers op hun hand (ahum… poot) en weten haarfijn het publiek te vermaken. Hopla, daar gaat Adriaan weer met een acrobatische sprong… Patsboem, bovenop broer Bassie… “Allememaggies!” klinkt het luid, gevolgd door een schaterend gekraai. Gekke bekken trekkend en al buitelend geven Bassie en Adriaan nog een toegift en vertrekken voor de volgende act naar… Ehm ja, naar waar? Tja, dat is nog even de vraag. Onze clown en acrobaat zijn namelijk op zoek naar een vaste standplaats voor hun circustent. Wellicht uw woonkamer als piste en uw tuin als arena? Om daar lekker ondeugend de boel op stelten te zetten tot iedereen met tranen in de ogen en schuddebuikend op de grond ligt. Want laat dat maar over aan deze koddige broertjes die samen een hoop gezelligheid weten te brengen. Bassie en Adriaan: “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!”

Waar mogen Bassie en Adriaan voor altijd hun circustent opzetten? https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-bassie-en-adriaan/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden