De Havenloods gaat verder bij uitgeverij Telstar

Rotterdam - DPG Media verkoopt per 1 juli De Havenloods aan uitgeverij Telstar. De nieuwe uitgever zal de krant voortzetten. DPG Media en Telstar gaan daarnaast een nauw samenwerkingsverband aan. 

Jan van Dun, directeur Local Media DPG Media: “DPG Media blijft onverminderd investeren in regionale en lokale journalistiek: met zeven regionale titels met in totaal 67 edities. Daarnaast werken binnen DPG Media inmiddels ruim 60 collega’s aan bijna veertig lokale online platformen van In De Buurt. Er blijft tevens een samenwerking tussen de nieuwe eigenaren en DPG Media, omdat DPG Media vanuit AdLocal de nationale advertentieverkoop blijft uitvoeren.”

Erhard Soeterbroek, directeur Telstar Mediagroep: “We zijn de afgelopen jaren significant gegroeid in het aantal dorpen en steden waar we actief zijn als uitgever van lokaal nieuws. Deze overname sluit hier mooi op aan. Door het grote bereik van de huis-aan-huiskranten te combineren met onze online nieuwsmedia en marketingdiensten, hebben wij een divers portfolio waarmee we klanten kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen. Wij zien de toekomst, in onze rol als lokale verbinder, dan ook positief tegemoet.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden