<p>De cover van Jolanda's boek Poes poes poes! - met poes Tara</p>

De cover van Jolanda's boek Poes poes poes! - met poes Tara

(Foto: Jolanda Boekhout)

Jolanda maakte een jaar lang elke dag een foto van haar katten

Rotterdam - Dierenfotograaf Jolanda Boekhout maakte elke dag, 365 dagen lang een foto van haar katten. In het boek dat ze daar van wil maken, zie je hoe drie Rotterdamse katten verhuizen naar Zeeland.

Het doel van het boek is om te laten zien hoe je zelf intieme en onverwachte foto’s van je kat kunt maken, met je smartphone. Heel laagdrempelig kun je zo het dagelijks leven van je kat kunt volgen en een fijne verzameling herinneringen kunt creëren. Bijvoorbeeld door zelf een ‘365-project’ te doen, waarbij je elke dag een foto van je kat maakt. 

Jolanda vertelt: “Naast de uitdaging om iedere dag een foto van mijn katten te maken is 2014 op nog een ander gebied een groot avontuur geweest. De tijdelijke verhuizing in september van Rotterdam naar het Zeeuwse Colijnsplaat. Mijn katten, die alle drie ooit in Rotterdam zijn komen aanwandelen, vonden de verhuizing prachtig. Ze konden niet wachten om hun nieuwe omgeving te ontdekken. Die drang tot ontdekking is voor ons alle vier de perfecte achtergrond geweest voor heel veel lieve, grappige en mooie beelden. Die deel ik graag met andere kattenvrienden.” 

Via de crowdfunding draag je zelf actief bij aan de totstandkoming van dit boek én ben je een van de eersten die het boek ontvangt. Speciaal voor de bijdragers zijn er nog andere, veelal heel persoonlijke, leuke bedankjes samengesteld. Kijk op de crowdfundingcampagnepagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden