Stadsmeditatie, september 2020
Stadsmeditatie, september 2020 (Foto: Carin van Es )

De hele zomer stadsmeditatie bij de Laurenskerk

Rotterdam - Langzamerhand gaat de stad weer open en dat betekent dat ook de stadsmeditatie weer is begonnen. In de maanden juni, juli, augustus en september wordt er iedere vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur gemediteerd bij het Stadspodium op het Grote Kerkplein. Deelname is gratis.

Bij de bijeenkomsten zijn minimaal twee begeleiders van steeds andere Boeddhistische groepen aanwezig om vooraf een korte instructie gegeven en na afloop eventuele vragen te beantwoorden. 

Eens per maand is er tegelijkertijd een wandelmeditatie (op 11 juni, 9 juli, 6 augustus en 3 september onder voorbehoud). De bedoeling is dat deelnemers kunnen kiezen tussen meditatie op het stadspodium of meedoen aan de wandelmeditatie. De wandelmeditatie duurt +/- 45 minuten. Vertrek en eindpunt is op het Stadspodium. Iedereen kan meedoen.

Mediteren kan op verschillende manieren en het doel is voor iedereen anders. Het Boeddhahuis is een samenwerkingsverband van meer dan tien boeddhistische groepen in Rotterdam. Wat ze bindt is een groot hart voor elkaar en voor de stad. Meer informatie over deze groepen en een uitgebreide agenda vind je op onze website: www.boeddhahuis.nlof op Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden