<p>Deelnemers en stadsgids Astrid.</p>

Deelnemers en stadsgids Astrid.

(Foto: Astrid Steijger)

Met Astrid de wijken Bergpolder en Liskwartier ontdekken

Rotterdam - Stadsgids/ontwerper Astrid Steijger heeft een unieke rondwandeling ontwikkeld. Het is een bijzondere, beeldende ontdekkingstocht door de wijken Bergpolder en Liskwartier. “Boeiend van het begin tot het einde“ reageerde een deelnemer.

Tijdens deze Kijk Kijkers Route maakt Astrid je deelgenoot van haar verwondering voor bijzondere vormen, kleuren, structuren, verhalen, gebouwen, historie… Deelnemers aan de ontdekkingstocht ontvangen een beeldboekje waarmee ze samen met Astrid op pad gaan. 

Astrid over het beeldboekje: “Met veel plezier heb ik samen met Hillegon Brunt (kunstenaar) deze route ontwikkeld. We wilden echt iets bijzonders neerzetten en dat is gelukt. Het zou geweldig zijn als veel Rotterdammers door deze rondwandeling anders naar hun omgeving gaan kijken”. 

“Ik dacht dat ik de wijk wel kende maar je hebt me echt verrast met jouw kijk én ik heb veel nieuws gehoord”, aldus een reactie van een wijkbewoner na deelname aan De Kijk Kijkers Route. 

De Kijk Kijkers Route Elke eerste zaterdag van de maand van 15.30 - 17.30 uur (max. 8 deelnemers 18+) Startpunt: Bergselaan, ter hoogte van de Hofbogen Deelname kost € 14,- (incl. beeldboekje) Meld je aan via https://www.facebook.com/astrid.steijger.18/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden