bloembak klaverstraat
bloembak klaverstraat (Foto: Jannie Spoor)

Klaverstraat in Carnisse ziet er superfleurig uit!

Rotterdam - De buurtbewoners in Carnisse zijn goed bezig dit jaar! Met allerlei initiatieven wordt de buurt opgeknapt. Kijk maar eens naar de bloemen in de Klaverstraat!

Er is meer geld uitgetrokken voor de wijk om het veiliger en bewoonbaarder te maken. er is meer mogelijk als je als bewoner je eigen ideeën wilt verwezenlijken en in je straat wat wilt doen. Een aantal bewoners van de Klaverstraat heeft het initiatief opgepakt en stap voor stap knapt de straat op. De vorig jaar geplante bloembollen staan te prachtig te bloeien. De boomspiegels zijn flink opgeknapt nu er vaste planten en struiken instaan en er mooie houten randen omheen komen. Meer ideeën zoals het plaatsen van ruilkastjes en meer speelmogelijkheden voor kinderen zullen binnenkort worden uitgevoerd.

De bewoners werken samen met Buurtklimaatje. Sander en Karen van Buurtklimaatje helpen mensen uit de buurt die ook met leuke Biden komen. Zij zijn de link tussen de bewoners en de gemeente. 

Zaterdag 29 mei is er een Franse middag in de Klaverstraat. Tijdens deze middag kan iedereen die een balkon heeft aan de straatkant hanggeraniums en petunia’s krijgen. Hier kun je de hele zomer en herfst van genieten en de straat zal er weer een opknapper van krijgen. 

Aanmelden kan bij Buuf Jannie op Klaverstraat 95 a, even een briefje in de brievenbus, of bel naar buurtklimaatje 06 54687445.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden