<p>Dudok patissier Charl Odijk bij de lancering van de cake.</p>

Dudok patissier Charl Odijk bij de lancering van de cake.

(Foto: Dudok Patisserie)
actie is afgelopen

Jammie! Win een limited edition Dudok Songfestivaltaart

UPDATE: deze actie is afgelopen.

Rotterdam - Wie maakt er nou de meest befaamde taarten van Rotterdam? Dat is toch wel Dudok! En Dudok heeft wat te vieren, dus mag De Havenloods een speciale SING ALONG cake weggeven. Lekker met vanille-aardbei smaak en laagjes boter crème met witte chocolade smaak.

Dudok is namelijk jarig en hangt graag met alle Rotterdammers én alle Songfestival fans de slingers op! In aanloop naar het Eurovisie Songfestival verkoopt het 30-jarige Dudok de limited edition SING ALONG cake. Een kleurige 8-persoons taart, volledig in SING ALONG--stijl van Studio VollaersZwart.

“Openstaan voor elkaar en  het omarmen van de diversiteit en dynamiek van de stad, dat is waar Dudok voor staat. Om die reden  hebben we een taart ontworpen, die aan twee zijden open is. De kleurrijke ‘layered’ binnenkant refereert naar het vieren van diversiteit.” Aldus Robert Wittenberg, Brand Manager - Dudok Horeca  Groep. De taart is fairtrade en draagt tevens bij aan een sociaalmaatschappelijk muzikaal doel. Voor elke verkochte taart, draagt Dudok Patisserie namelijk €1,50 af aan de stichting Méér Muziek in de Klas. De cake is nog tot en met 22 mei, als het Songfestival eindigt, te koop.

Wil je kans maken op deze lekkere taart? Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar redactie.hl@dpgmedia.nl !

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden