Foto: stockfoto

Volgende week mogelijk meer versoepelingen en sportschool gaat direct om middernacht open

Rotterdam - Gisteravond kondigden demissionair premier Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge versoepelingen voor 19 mei aan. Zo zou binnensporten weer mogen, mag horeca van 07.00 tot 20.00 uur open en gaan openlucht attractieparken, natuurparken, dierentuinen en kinderboerderijen open met maximaal 30 bezoekers. Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening mogen met een maximum groepsgrootte van 3 (inclusief docent) weer opstarten.

De versoepelingen zijn nog niet gegarandeerd. Op maandag 17 mei wordt bekend gemaakt of de cijfers het daadwerkelijk toelaten. Mochten er toch teveel ic-opnames of nieuwe besmettingen zijn, dan worden de versoepelingen aangepast. Lees alle versoepelingen op de site van Rijksoverheid.

Sportschool David Lloyd kondigde gisteren gelijk aan op 19 mei om 00:00 uur ‘s nachts de sportscholen te openen, mits op maandag blijkt dat de versoepelingen daadwerkelijk mogelijk zijn. 

 “Wij hebben onze club members enorm gemist en we zijn zo ontzettend blij om ze weer te mogen ontvangen, daarom hebben wij besloten de clubs te heropenen op 19 mei om 00.00 uur”,  aldus Bob de Boef, General Manager David Lloyd Amsterdam. De clubs van David Lloyd: Capelle, Rotterdam centrum, Rotterdam Blijdorp zijn op 19 mei open van 00.00 tot 02.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden