<p>Shruti heeft heel veel lieve reacties ontvangen. &quot;En vooral reacties met vragen hoe jullie kunnen helpen.&quot;&nbsp;</p>

Shruti heeft heel veel lieve reacties ontvangen. "En vooral reacties met vragen hoe jullie kunnen helpen." 

(Foto: Khushi Drrigpal)

Rotterdamse Shruti zet zorgen om in actie voor weeskinderen

Shruti en haar familie waren onlangs te zien bij het Jeugdjournaal. Het item ging over haar zorgen over de coronasituatie in het land waar haar oma woont en ze nog meer familie heeft. “Ik kreeg zoveel mooie reacties op het filmpje dat het mij aan het denken heeft gezet”, laat zij nu weten.

Rotterdam - “Op 29 april ben ik geïnterviewd door het Jeugdjournaal over de heftige corona-situatie in India. Ik heb zoveel lieve reacties ontvangen. En vooral reacties met vragen hoe jullie kunnen helpen”, laat Shruti weten die besloot actie te ondernemen. 

 ”Ik wil mij niet alleen zorgen maken maar ook echt helpen! Mijn tantes hebben een project ‘Five4projects’en zij helpen al jarenlang ex-straatkinderen in India. Via hen weet ik zeker dat alle hulp direct bij mensen terecht komt die het nú nodig hebben.” 

De slachtoffers van deze crisis in India hebben nu vooral behoefte aan voedselpakketten, mondkapjes, medicijnen en toiletartikelen. “Door deze corona-pandemie sterven er steeds meer mensen en worden steeds meer kinderen wees. Ik wil ze helpen”, schrijft Shruti die zelf haar zakgeld al doneerde. 

“Het zou super zijn als jij ook doneert. Alle kleine beetjes helpen. Doneren kan via Gofundme. Het zou leuk zijn als je ook laat zien dat je meedoet via een filmpje. Maak een korte video en zeg ‘Shruti, ik doe ook mee!’ Zo supporten we ook elkaar. Post ‘m op Instagram en gebruik de hashtags #wijhelpenshruti en #five4projects.” 

Meer informatie staat op www.five4projects.nl en op ons Instagramaccount www.instagram.com/five4projects_india/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden