Foto:

Winnen: Shirma’s Soul Kitchen

Rotterdam - Dat ze een lekker potje kan zingen, dat wisten we al. Maar onze Rotterdamse soul sister Shirma Rouse kan ook zalig koken. Haar favoriete gerechten staan nu in het kookboek Shirma’s Soul Kitchen. De Havenloods mag een exemplaar verloten onder Rotterdammers.

Shirma’s Soul Kitchen staat bomvol recepten die ze zelf heeft ontwikkeld. Samengesteld met de smaken die zij zich herinnert uit haar kindertijd, waaraan ze een eigen draai heeft gegeven. De recepten van haar moeder, oma’s en tantes gemixt met de smaken die ze heeft opgedaan tijdens de reizen die ze heeft gemaakt. Bovendien geeft Shirma in haar boek nuttige tips en maak je kennis met haar moeder Evette en zus Darvina. “Eten is voor mij hetzelfde als muziek: een verbindende factor”, zegt Shirma. “Zowel eten als muziek brengt mensen samen en maakt je gelukkig.” Hoewel ze zelf gebalanceerd eet, is het kookboek bedoeld voor iedereen die van lekker eten houdt. “Ik eet niet dagelijks wat in dit kookboek staat, maar soms trakteer ik mezelf op gevulde eieren, kokosgarnalen of een banana coconut cake. Moet kunnen, toch?”

Wil jij kans maken op Shirma’s kookboek? Mail ons dan waarom jij zou moeten winnen op redactie.hl@dpgmedia.nl. Vergeet niet je adres te vermelden, zodat het boek opgestuurd kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden