<p>De inhoud van het huiskamerpakket.</p>

De inhoud van het huiskamerpakket.

(Foto: Jan van der Ploeg)

Win een van de 100 Songfestival-huiskamerpakketten

Rotterdam - Songfestivalfans opgelet! De Havenloods mag deze week 100 huiskamerpakketten weggeven! Hiermee breng je jouw huiskamer alvast in songfestivalsfeer.

Hoe maak ik kans?

Maak een foto van jezelf bij een van de songfestivaliconen in de stad. Zoals de muurschildering van Jeangu Macrooy naast Ahoy, de aftelklok bij het Depotgebouw of een van de posters van RotterdamZingt! En vertel in 1 zin waarom je de foto daar maakt.

Stuur vóór 11 mei jouw foto* in naar winactie@perron14.nl en vertel waarom jij dit toffe circulaire huiskamerpakket verdient. Op 12 mei stuurt communicatieadviesbureau Perron 14 de winnaars een e-mail.

Wat zit er in het pakket?

Rotterdam opens up to the future. Daarom is de inhoud van het pakket zo veel mogelijk circulair of duurzaam. In het pakket vind je een scorekaart, drankviltjes, een sjaal, een mondkapje en sokken gemaakt van gerecyclede plastic visnetten uit de zee. Zo vier je het songfestival circulair, corona-proof én in stijl!

(*) Met het insturen van een foto geef je automatisch toestemming aan ons om deze te gebruiken op onze digitale kanalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden