Buurtbewoonster Caroline de Waal doet mee aan de puzzeltocht
Buurtbewoonster Caroline de Waal doet mee aan de puzzeltocht (Foto: Tessa Hoogerbrugge)

Puzzeltocht in Prinsenpark per scootmobiel, rollator of benenwagen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedere Rotterdammer kan zijn eigen bericht plaatsen op dehavenloods.nl via de knop ‘Schrijf mee’.

Het zijn eenzame tijden voor senioren. Hoog tijd voor iets leuks! Daarom organiseert Charlotte Koenen voor haar examenstage Evenementen organisatie aan het ROC Mondriaan een puzzeltocht in het Rotterdamse Prinsenpark. Voor scootmobiel, rollator of geheel op eigen kracht. Gratis, gezellig en met koffie en een appelflap toe. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Bel 06-8308 0130 om een starttijd te reserveren.

Gratis koffie met appelflap

Op zondag 16 mei om 14.00 uur is het zover. Iedereen die wil, mag gratis meedoen. Lopend, achter de rollator of met een scootmobiel. Er is een route uitgezet met vijf leuke spellen, en koffie met een appelflap op het terras van de Prinsenhof als besluit. Na het ophalen van een hesje met rugnummer op de parkeerplaats van de Prinsenhof, kunnen mensen in tweetallen of alleen volledig corona-proof de goed bewegwijzerde en vrolijk versierde tocht starten.

Veilig en gezellig

Veiligheid staat voorop voor de organisatie. Charlotte Koenen: “Mensen starten in tweetallen, zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. We hebben goede wegwijzers, dus verdwalen kan niet. Ook hebben we een bezemwagen meerijden en is er EHBO aanwezig. Zo kan iedereen zorgeloos genieten.” Koenen hoopt op 50 tot 75 deelnemers.

Brede samenwerking in de wijk

De puzzeltocht wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander. Ook Ontmoetingscentrum Prinsenhof, Lelie Zorggroep en de Diëtistencoalitie 010 doen mee. De cliënten van Pameijer maken de slingers, hoogwerker-verhuurder Mateco stelt rijplaten beschikbaar voor een veilige toegang tot het terras en Marbo zorgt voor de vrolijke spellen.

Reserveer gratis een starttijd

Vertrekpunt is de parkeerplaats van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, Bramanteplein 2. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Bel 06-8308 0130

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden