Foto: pr

Circus Studio Rotterdam heeft een nieuw thuis!

Na een zoektocht van twee en een half jaar heeft de Circus Studio Rotterdam eindelijk een nieuwe locatie gevonden! Het nieuwe thuis voor de Rotterdamse circuscommunity is verplaatst naar: De Kroon in Delfshaven. 

Rotterdam - De officiële (online) opening van de nieuwe locatie van de Circus Studio Rotterdam in De Kroon is op vrijdag 28 mei.

Noodgedwongen moesten zij uit hun oude ruimte, voormalig Odeon in het Oude Westen, omdat dit pand binnenkort gesloopt wordt door de gemeente. 

Harm van der Laan, één van de oprichters: ‘”Circus Studio Rotterdam is de plek waar heel Rotterdam circus kan beleven, zowel actief door het te beoefenen als passief door er naar te kijken. Het is de circushub van Rotterdam!’’

De Circus Studio Rotterdam is de enige circusbroedplaats van Nederland, met een trainingsplek voor circusprofessionals en wekelijkse lessen voor amateurs van alle leeftijden en niveaus.

“Heel graag willen wij, Circus Studio Rotterdam, meer bekendheid genereren voor deze unieke ruimte in Nederland. We zijn er niet alleen voor circus professionals, maar voor iedereen die nieuwsgierig is naar circus!”

Vijf jaar geleden is de Circus Studio Rotterdam opgericht door het Rotterdamse stadscircusgezelschap Tall Tales Company, van artistiek leiders Harm van der Laan en Maartje Bonarius.

De studio is gegroeid van tien trainende circusartiesten naar ruim 200 professionals en evenzoveel amateurs die er jaarlijks te vinden zijn. 

Elke werkdag maken circusprofessionals gebruik van deze trainingsruimte voor oefening en repetities. Daarnaast zijn er ook lessen voor volwassen amateurs en voor kinderen uit de wijk.

Meer informatie op: circusstudio.nl
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden