Foto: pr

Kalender gemaakt met wederopbouwfoto’s

Deze maand ontvangen de bijna 900 deelnemers aan het Project Ouderen in de Wijk een speciale editie van de vertrouwde maandelijkse activiteitenkalender in het teken van de wederopbouw van Rotterdam.

Rotterdam - Het afgelopen jaar hebben medewerkers van het project telefonisch veel gesprekken gevoerd met de deelnemers. “We merkten dat er veel mooie verhalen waren over vroeger. Dat bracht ons op het idee om een oproep te plaatsen en deze verhalen te delen. 

“Dit heeft geresulteerd in een speciale editie van het maandelijkse boekje in mei met mooie persoonlijke verhalen over het leven in Rotterdam tijdens de wederopbouw”, aldus Djounie Anton, projectleider Ouderen in de Wijk.

Over Ouderen in de Wijk

Het project Ouderen in de Wijk is gestart om kwetsbare ouderen die dreigen te vereenzamen een plek te geven in de maatschappij en hun (digitale) zelfredzaamheid te vergroten. Bijvoorbeeld door verschillende activiteiten in de wijk in kaart te brengen en samen te werken met Rotterdamse buurtorganisaties. 

Elke maand ontvangen de deelnemers van project Ouderen in de Wijk in Rotterdam een boekje thuis met de activiteitenkalender, informatie en tips. Binnenkort staat de kalender ook op de website van Ouderen in de Wijk. 

Kijk voor meer informatie over het project op https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/ouderenindewijk of neem contact op via 06-29938312 of ouderenindewijk@bibliotheek.rotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden