Foto:

Je kan het dak op: Songfestival Muziek Bingo op 50 meter hoogte!

Rotterdam - Heel Rotterdam is in de ban van het Songfestival. De maand mei is aangebroken en de songfestival koorts neemt toe. Na de inzending van Nigel Andrews en Hugo Franks voor het project Rotterdam Laat Je Horen is de temperatuur bij deze rasartiesten nog lang niet gezakt. Ze hebben de ‘Songfestival DJ’ erbij gehaald en gaan een heuse Songfestival Muziek Bingo verzorgen op 50 meter hoogte! Vanuit jouw eigen huiskamer kun je via een livestream meespelen en kans maken op leuke songfestival prijzen.

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Herken jij met gemak de hits uit de songfestival geschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Let dan op want vrijdagavond 21 mei om 20.00 uur wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld.

Met een prachtig uitzicht op de havenstad vormt het dak van Maassilo Rotterdam het decor van de Songfestival Muziek Bingo van Nigel Andrews. De Rotterdamse zanger en entertainer neemt je in deze interactieve en muzikale bingo show mee langs de klassiekers van het songfestival. Trek je leukste outfit uit de kast, zing mee met de bekendste eurovision songs en vier dit feestje mee vanuit jouw eigen huiskamer! 

Tickets via www.nigelandrews.nl/shop  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden