Foto:

Bedrijven op Zuid verzorgen Ramadan pakketten

Rotterdam - De Ramadan staat in het teken van bezinning, saamhorigheid en delen. Dat leek bedrijven op Zuid een mooie tijd om bewoners in het zonnetje te zetten. Daarom zijn er 120 Ramadan pakketten samengesteld, met daarin een verrassing.

Theater Zuidplein, Bibliotheek Zuidplein, café-restaurant Zed, Dock Charlois, GeeGee Gaming, Man Met Bril Koffie, Sportbedrijf Rotterdam en Poetry Circle bundelen de krachten om dit voor elkaar te krijgen. 

Tijdens de Ramadan willen de bedrijven graag iets doen voor de directe omgeving. Elkaar helpen en iets betekenen voor de ander. 

 De pakketten gaan naar wijkbewoners op Zuid die het niet breed hebben en een verrassing/extraatje kunnen gebruiken. Er zit van alles in, zodat het hele gezin ervan kan genieten. Van een zoetigheden box en spelletjes, tot een speciaal geschreven gedicht van een mede-Rotterdammer.

Doe mee! 

De actie is dit jaar voor het eerst op initiatief van Theater Zuidplein opgestart. Theater Zuidplein roept andere Rotterdamse organisaties op om zich aan te sluiten en een bijdrage te leveren. Dit mag en kan in alle vormen. Alles en iedereen is welkom. Zo kunnen we nog meer Rotterdammers een hart onder de riem steken in deze maand. Het is de bedoeling om er een jaarlijkse activiteit van te maken en te laten groeien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden