<p>Uitsnede van een van de foto&#39;s uit project Kunst achter de tralies, te zien bij het Afrikaanderpark.</p>

Uitsnede van een van de foto's uit project Kunst achter de tralies, te zien bij het Afrikaanderpark.

(Foto: HANS LUIJT)

Ondernemers van Afrikaanderwijk achter de tralies

Rotterdam - Nee, de ondernemers moeten niet de gevangenis in. Ondernemers van de Afrikaanderwijk zijn geportretteerd voor een kunstproject, dat op de hekken van het Afrikaanderpark wordt getoond. Morgen (1 mei, 11.00 uur) wordt het project Kunst achter de tralies onthuld. Het blijft tot en met september hangen. 

Kunst Achter De Tralies is een kunstproject, waarbij ruim 20 ondernemers uit de wijk geportretteerd zijn. Deze fotoreportage komt, met quotes en verhalen, op hele grote doeken (2 bij 3 meter) te hangen rondom het Afrikaanderpark. De Afrikaanderwijk gaat letterlijk open en het festival is dé manier bij uitstek om de wijk en haar creatieve bewoners en ondernemers op een muzikale, theatrale en kunstzinnige vorm te leren kennen. 

Afri Opens Up

Kunst achter de tralies hoort bij Afri Opens Up, een van de vele onderdelen van het stadsprogramma dat hij het Eurovisie Songfestival hoort. Afri Opens Up is een serie uitzendingen van live muziek uit alle windstreken, theater en kunst op diverse en bijzondere locaties in de Afrikaanderwijk. De muziek wordt online uitgezonden, want door corona zijn grote samenkomsten nog steeds niet toegestaan.

Stadsprogramma

Weten wat er nog meer te zien en te doen is tijdens het Stadsprogramma van het Songfestival? Bekijk dan hier het overzicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden