Foto:

Jongste lid van Bram Ladage neemt filiaal bij De Kuip over (en deelt uit)

Rotterdam -  De 22-jarige Britt van Gelderen neemt, ondanks de nog altijd onzekere tijd voor de horeca, het filiaal van Bram Ladage bij De Kuip over. Aanstaande zaterdag (1 mei) zal de overname gevierd worden met gratis patat met Stoof. 

Van Gelderen is het jongste lid van de franchiseorganisatie. Per 1 mei is ze de trotse eigenaar van Bram Ladage De Kuip. De kunst van patat bakken heeft Britt al vanaf jongs af aan meegekregen; als 12-jarige scholier hielp ze haar ouders al een handje in de frietkraam ‘Frites aan de Maas’ op het plein bij stadion De Kuip. ‘’Op wedstrijddagen was het daar flink aanpoten om alle hongerige supporters binnen een korte tijd te voorzien van een frietje”, vertelt Britt. 

Van deze bedrijvigheid in het stadion is al een tijdje geen sprake meer, maar Britt zat niet bij de pakken neer. Ze kijkt ernaar uit dat het Cor Kieboomplein weer net zo bruisend wordt als voorheen. De vestiging zal vanaf heden ook weer zeven dagen per week geopend zijn, waar deze voorheen maandag en dinsdag gesloten was.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden