De ouders van Fleur wilden liever anoniem blijven, de blijdschap bij Hotel New York is er niet minder om.
De ouders van Fleur wilden liever anoniem blijven, de blijdschap bij Hotel New York is er niet minder om. (Foto: Hotel New York)

Fleur is de eerste Hotel New York-baby ooit en krijgt tien jaar lang taart cadeau!

Rotterdam - Wat een heerlijk, hartverwarmend nieuwtje uit Hotel New York! Zondagochtend 18 april is daar voor het eerst in de geschiedenis een baby geboren!

De kersverse ouders waren na het diner lekker gaan slapen, niet wetende dat hun dochter graag ook een stukje van het weekendje weg wilde meegenieten. Fleur kon niet wachten tot iedereen weer thuis was en werd in het hotel geboren.

General Manager Roel Dusseldorp: “Deze dag gaan we niet zo snel meer vergeten. Trots zijn we op de allereerste Hotel New York-baby en trots ben ik ook op mijn medewerkers die de ouders en de verloskundige op een hele professionele manier hebben bijgestaan. Dit is uniek en we nemen haar dan ook op in ons Hotel New York familie”

Hotel New York bezorgde de volgende dag een cadeaupakket bij de ouders (die anoniem blijven). In het pakket zit babykleding in alle maten en een waardebon om de eerste tien verjaardagen van Fleur een verjaardagstaart in Hotel New York op te halen. De kleine meid heeft ook een eigen kaart waarop staat geschreven dat ze kan bellen als ze oud genoeg is voor een nachtje weg zonder ouders en als knipoog een sollicitatieformulier voor als ze 16 jaar is!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden