<p>Voorstelling Schaapjes op het Droge van Wunderbaum. Foto: Fred Debrock.</p>

Voorstelling Schaapjes op het Droge van Wunderbaum. Foto: Fred Debrock.

Dít zijn de tips voor komende week!

De komende weken doen verschillende culturele instellingen mee aan de pilots waarbij bezoekers welkom zijn met een negatieve coronatestuitslag. Ontdek hier wat er te doen is. We proberen in onze agenda zo actueel mogelijk te zijn, maar check ook altijd de websites van de culturele instellingen.


MOMO Create & Perform
Motel Mozaique presenteert een online alternatief: MOMO Create & Perform. Kijk vanuit huis naar audiovisuele popconcerten van je favoriete artiesten. Het veelzijdige programma bevat onder andere kijkjes in de keuken van artiesten, brainstorms en repetities, unieke werken speciaal voor MOMO gemaakt en online premières. Kijk voor meer info op www.motelmozaique.nl. Vanaf €7,50.


Maaspodium
Bij Maas werd deze week afgetrapt met de kindervoorstellingen stuk en SORRY. Woensdag 21 april is de voorstelling Doe eens lief (2+) aan de beurt. Een brutale, beeldende en fysieke ode aan het oefenen in lief zijn. Let op: voor dit uitje heb je naast een toegangsticket ook een negatieve coronatestuitslag nodig via Testen voor Toegang. Kijk voor meer info op www.testenvoortoegang.nl. Entree voorstelling vanaf €5.

Wereldmuseum
Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april opent het Wereldmuseum haar deuren voor Museumkaarthouders. Naast de vaste exposities Kruispunt Rotterdam en Remix Rotterdam is de nieuwe tentoonstelling What a Genderful World voor het eerst te zien. Let op: voor dit uitje heb je naast een toegangsticket ook een negatieve coronatestuitslag nodig via Testen voor Toegang.
Kijk voor meer info op:
www.testenvoortoegang.nl. Prijs Museumkaart vanaf €32,45.


NAGASAKI SWIM - THE MIRROR
Nagasaki Swim is het nieuwe project van de Rotterdamse muzikant Jasper Boogaard. Hij heeft een geluid dat je in Nederland niet vaak hoort: country met een vleugje indie. The Mirror is een weerspiegeling van de artiesten die Jasper inspireren zoals Mount Eerie, Woods en LVL UP. Beluister zijn muziek via Spotify (@nagasakiswim). Gratis toegankelijk.


Theater Zuidplein
Bij Theater Zuidplein staat comedy centraal met onder andere de cabaretvoorstelling Het feest kan beginnen van Vuile Huichelaar op woensdag 21 april. Let op: voor dit uitje heb je naast een toegangsticket ook een negatieve coronatestuitslag nodig via Testen voor Toegang. Kijk voor meer info op www.testenvoortoegang.nl. Entree voorstelling: €22,25.


Film: Dead Man

Een film over de reis van de jongeman Bill Blake naar onbekende gebieden. Bill is verdwaald en ernstig gewond als hij een vreemde, uitgestoten native American ontmoet die ‘Nobody’ heet en die gelooft dat Bill Blake eigenlijk de gelijknamige overleden Engelse dichter is. Deze film is te zien op www.iffr.com/nl/unleashed. Vanaf €4,50.


Theater Rotterdam
Geniet op woensdag 21 april in Theater Rotterdam van de productie Schaapjes op het Droge van acteursgroep Wunderbaum. Let op: voor dit uitje heb je naast een toegangsticket ook een negatieve coronatestuitslag nodig via Testen voor Toegang. Kijk voor meer info op www.testenvoortoegang.nl. Entree voorstelling vanaf €10.


De Doelen
In de Grote Zaal van de Doelen werd afgelopen maandag en dinsdag live gespeeld voor publiek. Op woensdag 21 april spelen de pianisten Lucas en Arthur Jussen samen een uniek Stravinsky programma. Let op: voor dit uitje heb je naast een toegangsticket ook een negatieve coronatestuitslag nodig via Testen voor Toegang. Kijk voor meer info op www.testenvoortoegang.nl. Entree concert: €40.

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden