<p>De groep van Petje af in Spangen</p>

De groep van Petje af in Spangen

(Foto: Romona Sedoc)

Petje af opent haar deuren in Kralingen-Crooswijk

Rotterdam - In september opent een nieuwe Petje af-locatie haar deuren in Rotterdam. Na Spangen en Oosterflank is Kralingen-Crooswijk de derde plek waar een Petje af groep van start zal gaan.

Wil jij weten hoe het voelt om advocaat te zijn in een rechtbank? Ben jij benieuwd hoe de brandweer een brand blust of ben je nieuwsgierig naar welke mensen er in een ziekenhuis werken? Is het antwoord op één of meerdere van deze vragen ja en woon je toevallig ook nog eens in of in de buurt van Spangen, Oosterflank of Kralingen-Crooswijk? Dan is Petje af Rotterdam iets voor jou! 

Bij Petje af ontdekken kinderen tussen de 10 en 14 jaar de wereld! Je leert van echte experts over beroepen, gaat erop uit naar het museum, je leert reizen met het openbaar vervoer en je maakt nieuwe vrienden. Je ontdekt wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is. Ieder blok maak je een presentatie voor je ouders, broertjes of zusjes over wat jij allemaal hebt geleerd. Petje af is dus een echte kans om nieuwe dingen te ontdekken!

Inschrijven of meer info via petjeaf.nl/meedoenJe kunt ook bellen of mailen: 088-3301124 of rotterdam@petjeaf.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden