<p>Puck, Jeffrey en Katta van de Red Floor. (Foto: Steffie Peters)</p>

Puck, Jeffrey en Katta van de Red Floor. (Foto: Steffie Peters)

Exposities van de Red Floor in Alexandrium

Rotterdam - De Red Floor organiseert tot eind september een zestal tentoonstellingen in Alexandrium Shopping Center met tientallen verschillende werken van Willem de Kooning studenten.

Om studenten van de Willem de Kooning academie te helpen met het bereiken van mensen met hun werken organiseert de Red Floor met ondersteuning van Alexandrium Shopping Center en de Fleur Groenendijk Foundation deze zestal exposities in verschillende winkelruimtes in het overdekte Rotterdamse winkelcentrum.

De Red Floor is een initiatief dat ernaar streeft om talentvolle, opkomende creatievelingen, podia te bieden waar zij hun werk kunnen publiceren aan nieuw publiek. In Alexandrium kunnen zij hun werk ook direct laten zien aan een groter publiek in Rotterdam. Je kon er onlangs al over lezen in De Havenloods

Van 2 tot en met 25 April 2021 organiseert de Red Floor een publieke tentoonstelling “Vormen” in Alexandrium Shopping Center met werken van studenten van de Willem de Kooning academie.
Met de tentoonstelling “Vormen” willen ze een variëteit aan werk laten zien die als gemene deler geometrische basisvormen hebben. Denk aan vierkanten, cirkels en driehoeken.

Deze tentoonstelling is verdeeld over 2 etalages, 1 locatie nabij entree Alexanderplein en 1 locatie nabij winkel C&A.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden