<p>Medewerkers van Brownies & Downies bij de tennisclinic bij TV Victoria</p>

Medewerkers van Brownies & Downies bij de tennisclinic bij TV Victoria

(Foto: Jolanda Opschoor)

Brownies & Downies is gesloten, maar gelukkig kan er wel gesport worden!

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd door een trotse moeder. Over de mensen van Brownies & Downies, die gelukkig wel kunnen sporten nu het restaurant dicht is!

Tamara werkt nu iets langer dan een jaar bij Brownies & Downies in Capelle a/d IJssel. Het restaurant is helaas nog steeds dicht en tijdens de lockdown omgezet naar een dagbeste­dings­locatie met een (horeca gerela­teerd) educatief karakter. Daar­naast wordt er ook gesport. Tamara zag, na allerlei andere sporten zoals yoga, fitness, hockey, tafeltennis en wandelen, ook mogelijkheden in een tennis clinic. Ze tenniste jaren bij een tennisclub in Ommoord, speciaal voor G-tennissers en rolstoelers. Door de uitbreiding van knooppunt Terbregseplein moesten die sporters een andere tennisvereniging zoeken. Gelukkig konden de G-tennissers en rolstoelers vanaf 2020 bij Tennisvereniging Victoria terecht.

Vrijdag jl. werden de medewerkers en begeleiders van Brownies & Downies ontvangen door Judith van TV Victoria en Tiffany van Focus Tennis Academy. Aarzelend betraden de nieuwelingen de baan, ietwat overtuigd dat ze toch geen bal zouden raken. Tiffany en Judith wisten echter de hele ploeg enthousiast te krijgen en na ruim anderhalf uur wilden de sporters de baan eigenlijk niet meer verlaten.

Wat was het geweldig om te zien dat iedereen met of zonder handicap kan sporten en met goede begeleiding in zo’n korte tijd al een verbeterde tennis techniek ontwikkelt. Bedankt Tennisvereniging Victoria en Focus Tennis Academy voor de gastvrije ontvangst. Het was een topmiddag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden