Foto: @wijkagenten_ommoord (op Instagram

Meer dan honderd bekeuringen en tien aanhoudingen in Ommoord

Rotterdam - Dat de verkeerscontroles in Ommoord nog steeds nodig zijn, is ook afgelopen vrijdag (16 april) weer gebleken. Er werden 170 bekeuringen uitgeschreven en 10 mensen werden aangehouden.

Omdat er veel verkeersoverlast gemeld wordt in de wijk Ommoord, hielden de wijkagenten van Ommoord opnieuw de verkeersactie ‘Ommoord Op Slot’. Tussen 14.30 en 21.30 uur werden de toegangswegen van en naar Ommoord afgesloten. Ook werd de Zevenkampseweg meegenomen. Alle bestuurders die de wijk Ommoord in of uit wilde, hadden een grote kans om gecontroleerd te worden. 

In zes uur tijd werden in totaal 170 bekeuringen uitgeschreven en 10 aanhoudingen verricht. Bekeuringen waren er onder andere voor te hard rijden, onder invloed rijden en zonder rijbewijs rijden. Aanhoudingen werden verricht bij zeven personen die onder invloed van drank en/of drugs reden, bij één persoon die toch achter het stuur was gaan zitten terwijl zijn rijbewijs is ingenomen.

Niet alleen politieagenten, maar ook de politiepaarden, motorrijders en de politiehelikopter werden ingezet bij deze controle. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden