artist impression
artist impression (Foto: )

Eerste 43 woningen van Nieuw Kralingen in de verkoop

Rotterdam - De compleet nieuwe wijk Nieuw Kralingen komt een stap dichterbij. Op Zaterdag 17 april om 10.00 uur start de verkoop van de eerste 43 eengezinswoningen. Belangstellenden kunnen zich dan inschrijven. 

Met Nieuw Kralingen krijgt Rotterdam er 800 nieuwbouwwoningen bij aan de westkant van het Kralingse Bos. 

Aan de Boezem 

‘Aan de Boezem’ is het eerste deelgebied dat in Nieuw Kralingen in verkoop gaat. De 43 eengezinswoningen van Aan de Boezem zijn verdeeld over 8 woningtypes met verschillende architectuurstijlen. De woonoppervlaktes variëren van 130 m2 tot 229 m2. De prijzen variëren van 660.000 tot 1.125.000 euro. 

Start bouw eind 2021

De Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen verwacht eind 2021 te starten met de bouw van de eengezinswoningen. Naar verwachting is de oplevering van de eerste woningen in de eerste helft van 2023. Meer informatie over het project is te vinden op nieuwkralingen.nl.

Partijen

Nieuw Kralingen wordt gerealiseerd door Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen (OCNK), een samenwerking tussen Heijmans en TBI-onderneming ERA Contour. Inbo, Braaksma & Roos, V8 Architects en Architectuur Maken zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen. West 8 is met OCNK verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig ontwerp. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden