7th Street Pop & Rockkoor
7th Street Pop & Rockkoor

Zingen bij 7th Street Pop & Rockkoor

Rotterdam - We kregen dit ingezonden bericht binnen via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen. We zetten het graag op onze site!

Van het ene op het andere moment kwam er een einde aan alle repetities en optredens. En dat is een ramp, niet meer zingen op de zo vertrouwde donderdagavond even de boel de boel laten en lekker uit je dak gaan.

De repetities werden na een tijdje digitaal weer opgepakt via Zoom, maar dat is toch heel anders dan fysiek. Het is een heel aardig alternatief om elkaar even te kunnen zien en de nieuwe nummers door te nemen. Natuurlijk hebben we de afgelopen maanden individueel thuis geoefend, maar voor de kwaliteit en de continuïteit is het van groot belang dat we weer bij elkaar komen om te repeteren. En niet te vergeten de gezelligheid.

We hopen van harte dat we snel weer bij elkaar kunnen komen al was het maar buiten. Er staan namelijk leuke optredens in het voor uitzicht namelijk: 25 September de dag van Vreewijk, 8 oktober het 100 - jarig bestaan van Vv. Slikkerveer, 9 oktober Rotjekoor,  24 oktober de Rotterdam Marathon, dus veel om naar uit te kijken

Zingen in een koor is voor ons een fantastische vrijetijdsbesteding. Je beoefent muziek en je bouwt vriendschappen op. Als je kennis wilt maken met ons koor en de dirigent, bel dan gerust. Ook in deze Corona tijd hebben we al verschillende nieuwe leden mogen verwelkomen.

Voor meer informatie: www.7thstreetpopenrockkoor.com

Of bel even 06-19761766 of 06-29188731

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden