<p>Vogelhuisjes maken.</p>

Vogelhuisjes maken.

(Foto: Dakpark Rotterdam)

Dakpark Rotterdam start met moestuinclub voor kinderen

Rotterdam - Dakpark Rotterdam start een moestuinclub voor kinderen die tuinieren en koken leuk vinden. En voor kinderen die bang zijn voor spinnen, gezond eten maar vies vinden (of niet) en van wroeten in de grond houden. En voor kinderen die zich afvragen hoe een wortel groeit. Zij kunnen zich nu inschrijven voor de Ouder-Kind Moestuinclub!

Daar leert Saadet, de moestuinjuf, je zaaien, oogsten, prakken en proeven. Samen met een ouder ga je in een tuintje aan de slag en onderzoek je van alles in de natuur; hoe nestelen insecten, hoe smaakt een verse sperzieboon, kun je bloemen eten en hoe maak je een lekker zalfje? Soms neem je iets mee naar huis om daar te verzorgen of op te eten.

De club is open van 14 april tot en met 13 oktober, iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op de Buurttuin van het Dakpark, links van de trap aan de Hudsonstraat tegenover de C. Beersmansstraat. De club is voor kinderen tussen 7 en 10 jaar (groep 5, 6 of 7). Inschrijven via contact@dakparkrotterdam.nl. Per inschrijving 1 of 2 kinderen met 1 volwassene (min. 20 jaar). Meer info op Facebook (Dakpark Rotterdam).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden