Foto: Laurenskerk

Laurenskerk dolblij dat er weer bezoekers mogen komen: ‘We kijken uit naar je komst!’

Rotterdam - De medewerkers van de Laurenskerk zijn dolblij dat ze komend weekend weer eens bezoekers kunnen ontvangen. ‘We kijken uit naar je komst!’

Op 9, 10 en 11 april draait de Laurenskerk Rotterdam mee in de landelijke pilot Testen voor Toegang.  Komend weekend zijn er verschillende activiteiten in de kerk. Er zijn wel twee voorwaarden voordat je naar binnen mag: vooraf koop je online een kaartje via laurenskerkrotterdam.nl en binnen 40 uur voorafgaand aan je komst naar de kerk moet je getest zijn op corona bij een speciale sneltestlocatie. 

Op vrijdag en zaterdag staan de deuren van de Laurens tussen 11.00 en 16.00 uur open voor bezoekers. En: ‘Omdat we weer ongelooflijk blij zijn dat we weer open mogen, is de toegang die dagen gratis!’

Op zaterdag kun je het dak weer op tijdens een torenbeklimming om 12.00, 13.30 of 15.00 uur. Hiervoor betaal je 6,00 euro per persoon. De maximale groepsgrootte is 10 personen, dus reserveer tijdig. Zondagmiddag bespeelt Hayo Boerema het grootste orgel van Nederland en vertolkt een van de grootste composities van Olivier Messiaen ‘Livre d’orgue’. Het concert is toegankelijk voor een gereduceerd tarief van 5,00 euro.

Alle coronamaatregelen blijven in de kerk van kracht. Voor de sneltest is het noodzakelijk een afspraak te maken via www.testenvoortoegang.nl.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden