Initiatiefneemster Melissa 't Hart, zangeres Esther Hart, meester en leerlingen van de Valentijnschool en zangeres Shary-An (Foto Fleur Beerthuis)
Initiatiefneemster Melissa 't Hart, zangeres Esther Hart, meester en leerlingen van de Valentijnschool en zangeres Shary-An (Foto Fleur Beerthuis)

Dit zijn de finalisten van het Jong Roffa Songfestival 2021!

Rotterdam - In aanloop naar het Eurovisie Songfestival kregen honderden leerlingen van Rotterdamse basisscholen de kans om een eigen liedje te maken voor het Stadsprogramma van het Songfestival. De finalisten zijn bekend!

Tientallen scholen deden de afgelopen maand mee en stuurden een eigen liedje compleet met eigen tekst en muziek in voor het zogenoemde ‘Jong Roffa Songfestival’.  Vandaag maakte de vakjury, bestaande uit o.a. artiesten Esther Hart, Shary-An en Buddy Vedder, de 14 beste inzendingen bekend. Deze klassen gaan de komende weken met muziekcoaches en producers aan de slag om hun eigen liedje op te nemen. Buddy Vedder was vanochtend niet aanwezig bij de Countdown Clock maar ook hij zal onderdeel uitmaken van de vakjury.

De finalisten zijn: Basisschool voor speciaal onderwijs Mr. Schats Noord, CBS Elout van Soeterwoude, Fatimaschool Katholiek Basisonderwijs, KBS de Vliedberg, OBS De Esch, Prinses Julianaschool, RKBS Jozefschool, Valentijnschool, OBMS De Clipper, De Kralingsche School, OBS Jan Antonie Bijloo, KBS De Bavokring School, A.S. Talmaschool, de Emmausschool.

Vanaf 28 april staan alle 14 liedjes online op www.jongroffa.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden