Eindelijk weer naar de dierentuin!
Eindelijk weer naar de dierentuin! (Foto: Archieffoto Diergaarde Blijdorp)
Coronapilot

Theater Zuidplein, Laurenskerk, Blijdorp en nog veel meer open deze maand!

Rotterdam - Is dat een plotselinge verrassing! Deze maand nog wordt er een hele waslijst aan evenementen, theaters, dierentuinen en voetbalwedstrijden toegankelijk voor publiek. Steeds eventjes, voor een beperkte groep mensen met een negatieve sneltest.

In Rotterdam gaat het onder meer om Diergaarde Blijdorp waar van 16 tot en met 18 april 4000 mensen per dag op bezoek kunnen. Ook het Wereldmuseum en de Laurenskerk staan op de lijst die de Rijksoverheid bekend heeft gemaakt, net als Theater Zuidplein, Maas theater en dans, de Doelen en Theater Rotterdam. Verder gaat het om de voetbalwedstrijden Feyenoord-Vitesse, Sparta-VVV-Venlo en Excelsior-FC Dordrecht én kun je in Rotterdam weer eens een dagje naar het casino. De lijst is nog veel langer, je kunt ‘m helemaal bekijken op de website van de Rijksoverheid

Je moet van tevoren een kaartje kopen als je ergens naartoe wilt. En een sneltestbewijs bij je hebben op de dag zelf. Bezoekers moeten zich binnen zich aan de RIVM-richtlijnen houden. Dat betekent afstand houden, binnen een mondkapje op, handen wassen en thuis blijven bij klachten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden