<p>Onlinebingoshow van Marja van Katendrecht.</p>

Onlinebingoshow van Marja van Katendrecht.

Wat is er komende week allemaal te doen? Nou, dit dus!

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn culturele instellingen tot en met 20 april 2021 gesloten. Ontdek hier wat er de komende periode te doen is. We proberen in onze agenda zo actueel mogelijk te zijn, maar check ook altijd de websites van de culturele instellingen.


Kunstroute voor Kids
Ga er dit weekend op uit en loop Uitagenda’s Kunstroute langs tien kunstwerken die je normaalgesproken niet zo snel zouden opvallen. De wandeling begint in het Museumpark en loopt daarna door het centrum. Onderweg kom je genoeg horecatentjes tegen om iets lekkers af te halen. Kinderen kunnen gezellig mee want de route is kidsproof. Kijk voor meer info op www.uitagendarotterdam.nl. Gratis toegankelijk.Vintage Shopping Day
Margootje Vintage organiseert zaterdag 10 april van 10.00 uur tot 17.00 uur een Vintage Shopping Day in De Kroon. Winkel samen met je beste vriend/vriendin of kom gewoon lekker alleen, meld je aan via de Instagram (@margootje_vintage) en geef jouw tijdslot door. Per halfuur mogen er twee personen gezellig komen shoppen. Gratis toegankelijk.Expo: #RotterdamZingt
Foto’s van vijftig zingende Rotterdammers zijn vanaf eind april te zien door de hele stad. Vijfentwintig fotografen van het project #RotterdamZingt gaan op pad om de meest uiteenlopende foto’s te maken. Zowel bekende talenten als zingende afwassers worden op de gevoelige plaat gezet. Meer info vind je op de Instagram (@rotterdam_zingt_2021). Gratis toegankelijk.


Film: Iles Flottantes
De vriendinnen Kaat, Sascha en Isa laten zich meedrijven op de stroom van het leven. Ze geloven nergens in, vooral niet in zichzelf en zijn gewend de dingen met zelfspot en ironie te benaderen. Maar nu ze rond de dertig zijn, beginnen ze te beseffen dat ze niet alles met een grap af kunnen doen en dat het tijd wordt om het leven serieus te gaan nemen. De film is vanaf woensdag 7 april te zien op www.iffr.com/nl/unleashed. Vanaf €4,50.


Concert: Dirty Minds
Edison Klassiek winnaars Olivia Vermeulen en Philip Schulze komen op zaterdag 10 april langs in de Doelen voor een online concert. Hun met een Edison bekroonde album Dirty Minds staat tijdens de voorstelling centraal. Verwacht ondeugende liederen vol met metaforen over de liefde. Scoor je toegangsticket op www.dedoelen.nl. Gratis toegankelijk.


Marja’s bingoshow
Marja van Katendrecht zit om de week op donderdag voor je klaar met opgepoetste ballen en speelt ze vanuit haar eigen woning een onlinebingoshow. Meedoen? De eerstvolgende onlinebingoshow is op donderdag 8 april. Verwacht humor, leuke gesprekken en mooie (geld)prijzen. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van Marja van Katendrecht. Entree €20.


Online Tekencursus
Hou je van tekenen en wil je iets nieuws en creatiefs leren? Leer in een onlinecursus van Tuin Club hoe je een leuk cactusje of vetplantje tekent. Hélène Peters neemt je stap voor stap mee en leert je goed kijken naar de vorm, schaduw en kleur van de cactus of vetplant. De tekencursus bevat een reeks video’s, oefeningen en opdrachten die je in je eigen tijd kunt volgen. Meld je aan via www.tuin.club. Entree €24.25.


Film: Red Road
Jackie (Kate Dickie) is een jonge vrouw die het circuit van beveiligingscamera’s van Glasgow surveilleert. Op een dag herkent ze op een van haar schermen de net vrijgekomen crimineel Clyde. Al snel wordt duidelijk dat Jackie gebukt gaat onder een groot trauma waarin Clyde een cruciale rol heeft gespeeld. De film is vanaf woensdag 7 april te zien op www.iffr.com/nl/unleashed. Vanaf €4,50.

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden