<p>Leo van de Wetering, mede-directeur van Boekhandel Donner, is blij met de opgeknapte Coolsingel</p>

Leo van de Wetering, mede-directeur van Boekhandel Donner, is blij met de opgeknapte Coolsingel

Opluchting bij Donner over opgeknapte straat: ‘En nu snel weer mensen ontvangen!’

Rotterdam - Leo van de Wetering, mede-directeur van Boekhandel Donner, kijkt opgelucht uit over de opgeknapte Coolsingel. Zodra nou straks de winkels eindelijk weer volledig open kunnen, is het sprookje van Donner bijna voltooid.

Voor de mensen die het even niet meer weten. Het sprookje van Donner vertelt het verhaal van die razend populaire, echt Rotterdamse boekwinkel die ten onder dreigde te gaan met het moederbedrijf en vervolgens door vijf personeelsleden en crowdfundende klanten gered werd. Die personeelsleden zijn nu mede-directeur. En Donner moet het einde van de crisis kunnen redden. Zeker met de online-verkoop erbij. En dan ziet het er rooskleurig uit in het mooiste wederopbouwgebouw op het mooiste plekje van Rotterdams mooiste straat!

Dat die straat nu af is, tovert een tevreden glimlach op het gezicht van Van de Wetering: “Eerst hebben we onze winkel verbouwd en daarna werd de Coolsingel opgeknapt. Straks komen er ook nog nieuwe steentjes, die zijn nog even in India blijven liggen (en worden verwacht als de scheepvaart weer op gang komt, red.). Dán zijn we eindelijk klaar! Ik ben behoorlijk tevreden. We hebben voortaan een hele brede, mooie stoep voor de deur. Én je kunt met een frisse neus shoppen nu er minder auto’s rijden. We hopen snel weer een echt open huis te zijn.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden