Tijdens Frituurloop Rotterdam steun je ondernemers én kun je een jaarvoorraad frikandellen winnen!

Rotterdam - ‘De Culinaire 4 Mijl’ organiseert zaterdag 20 en zondag 21 maart de Frituurloop Rotterdam. Tijdens de wandeling kun je bij vijf cafetaria’s snacken én meteen alle calorieën er weer af lopen met een prachtig tochtje door de stad. Daarnaast doe je mee aan een quizronde en maak je kans op frituurprijzen, met als klapper een jaarvoorraad aan frikandellen.

Onder het motto #supportyourlocals is een route uitgezet van ongeveer zes kilometer langs Rotterdamse cafetaria’s. Bij elke cafetaria kun je een andere snack halen en krijg je een formulier met quizvragen waarmee je verschillende prijzen kunt winnen. Met als hoofdprijs: een jaarvoorraad aan frikandellen. 

Deelname kost 4,00 euro en hier kun je aanmelden. Dat is inclusief quiz en korting op de snacks en drankjes. Je loopt met twee personen, vanaf 12.00 uur of vanaf 15.00 uur.

Wil je als horecapartner deelnemen met je zaak? Stuur dan een mail naar partners@deculinaire4mijl.nl. Dit geldt naast cafetaria’s en snackbars ook voor kroegen die een frituuroptie hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden