Twee speelsters in actie
Twee speelsters in actie (Foto: Remco Mercey)

Dames hockeyteam zoekt ambitieuze trainer/coach

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden op dehavenloods.nl. Via ‘Schrijf mee’ kan elke Rotterdammer zelf een bericht op onze website plaatsen!

We gaan er stiekem vanuit dat we komende seizoen eindelijk weer van start kunnen gaan. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Er mist alleen nog iets essentieels. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een trainer/coach voor Dames 2 (opleidingsteam) van OMHC. We zoeken iemand die ieder geval één per week training wil geven en de wedstrijden op zondag wil coachen. Ben jij ambitieus, communicatief en til jij het team en de speelsters naar een hoger niveau? Lees dan snel verder!

Wij zijn…

Dames 2 is een jong en ambitieus opleidingsteam dat speelt in de reserve tweede klasse. In ons team is prestatie het doel, maar draait het ook om gezelligheid. Ons team is een mix van jong talentvolle speelsters en oudere speelsters met ervaring. Veel speelsters in ons team hebben in eerste teams uit de jeugd gespeeld en een aantal hebben ervaring in eerste senioren teams. De aankomende jaren komen een hoop talentvolle speelsters (sub)topniveau door vanuit de jeugd. We hebben daarom de ambitie om komend seizoen in de top 5 te eindigen. Daarna willen we doorgroeien naar de top 3 met eventueel promotie naar de reserve eerste klasse.

Jij bent…

Een ambitieuze trainer/ coach die samen met ons stappen wil zetten

Sociaal en communicatief vaardig

Eén of twee keer in week beschikbaar om training te geven

Beschikbaar om te coachen op zondag (thuiswedstrijden altijd om 10.45u)

Wij bieden…

Een opkomende club met veel jong talent, waar ruimte is voor nieuwe trainers en coaches om mee te groeien

Trainen en spelen op een waterveld (trainingsdagen in overleg)

Een mooie vergoeding*

Een contract voor een jaar met de intentie tot verlenging*

*De aanstelling en de vergoeding worden in overleg vastgesteld.

Contact

Enthousiast? Meld je aan via technischezaken.prestatie@omhc.nl. Ook als je vragen hebt of meer wilt weten kan je ons mailen of appen/bellen via 06 - 53 13 47 87

Over OMHC

OMHC is een professionele, goed georganiseerde, financieel gezonde hockeyvereniging met een open cultuur die gedragen wordt door vrijwilligers waar plezier, respect, trots, prestatie, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. OMHC is een hockeyclub uit Rotterdam Nesselande met ongeveer 1.000 leden.

www.omhc.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden