<p>Wie weet waar deze lieverd is?</p>

Wie weet waar deze lieverd is?

Fistik is al een half jaar vermist, woont ze soms bij iemand anders?

Rotterdam - Sema uit Schiebroek is ten einde raad. Al sinds september is haar poes Fistik vermist. Het kan zijn dat iemand uit de buurt zich over de lapjeskat heeft ontfermd en Sema wil dolgraag weten of alles in orde is. We kregen dit ingezonden stuk binnen:

‘In september vorig jaar is poes Fistik (spreek uit: Fustuk) vermist geraakt vanaf een flatwoning aan de Meidoornsingel in Schiebroek. En sindsdien mist haar eigenaresse Sema haar heel erg. De vermissing is aangemeld bij Amivedi (ref.no.1650079) en op diverse facebookpagina’s.

Fistik is een jongvolwassen lapjeskat. Haar pootjes, buikje en kopje (tot en met de oogjes) zijn wit. Vanaf de oortjes tot en met de staart zijn de lapjes groot van vorm en lichtbruin, donkerbruin en roodbruin gekleurd. Op haar neus heeft zij een vlekje en haar oogjes zijn geel.

Sinds september 2020 is er slechts 1 mogelijke zichtmelding geweest op de Peppelweg. Om verwarring te voorkomen: er woont een geheel andere lapjeskat nabij de Teldersweg. Deze bejaarde kat moet met rust gelaten worden.

Het kan dat iemand zich over Fistik heeft ontfermd. Haar baasje maakt zich zorgen en wil ontzettend graag weten waar Fistik is en hoe het met haar gaat en vraagt bij deze om contact te maken.

Fistik heeft een chip, die kan uitgelezen worden met een chip-reader. Dit chipreaden kan evt. via de Dierenambulance, vrijwilligers op Facebook of bij een dierenarts.’

Kijk hier voor meer info.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden