'Rondje voor Sophia' betekent letterlijk dat je een rondje maakt en op welke manier maakt niet uit.
'Rondje voor Sophia' betekent letterlijk dat je een rondje maakt en op welke manier maakt niet uit. (Foto: Sophia Kinderziekenhuis)

Als je toch de zon in gaat, doe dat dan voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Rotterdam - Nu we toch allemaal aan het wandelen zijn (en de zon steeds uitbundiger gaat schijnen!), kun je net zo goed onderweg meteen even geld inzamelen voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Met een Rondje voor Sophia bijvoorbeeld, tijdens Pasen.

‘Rondje voor Sophia’ betekent letterlijk dat je een rondje maakt en op welke manier maakt niet uit. Dit kan wandelend, op skeelers, met de step, achter de kinderwagen of met rolstoel; alles kan en alles mag. Als je maar in beweging bent! De afstand is niet van belang, dit bepaal je helemaal zelf. Ook kan je meerdere rondes maken. 

Kies in het Paasweekend, van donderdag 1 tot en met maandag 5 april, zelf een dag en tijdstip uit en maak buiten een Rondje voor Sophia! Je kunt individueel of samen met je gezin deelnemen. Laat jouw rondje(s) sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. 

Elke deelnemer schrijft zich in via de online ‘ik doe mee’ button. Als doel staat een streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving. Dit kan je eventueel zelf aanpassen tijdens je inschrijving. Er wordt geen verplichte startdonatie of inschrijfgeld gevraagd. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden