<p>Ze zijn Dokkum al voorbij!</p>

Ze zijn Dokkum al voorbij!

(Foto: )

Peter en Marichelle wandelden al bijna zesduizend euro bij elkaar

Rotterdam/Nederland - De teller van kroegbazen Peter en Marichelle van Vliet (Café Aan Zet) staat al op 5.940 euro! Twee weken geleden stonden ze al in De Havenloods met hun wandeltocht waarmee ze geld inzamelen voor het goede doel. Gisteren belandden ze in Holwerd, waar de boot naar Ameland vertrekt.

Gisteren was het vierentwintig dagen geleden dat ze aan hun wandeltocht begonnen. Eenmaal op pad besloten ze dat ze dit langer wilden blijven doen dan een paar dagen. Onderweg ontstond het idee om met hun tocht geld op te halen voor Stichting Taai, die onderzoek doet naar behandeling van taaislijmziekte.

Inmiddels draagt het koppel felgroene kleding voor een aantal sponsors. “Auto’s toeteren naar ons en steken hun duim op. Grappig, we worden gewoon al herkend en dat in Friesland!”, schrijven ze op hun blog mywalkings.com . “Sommige mensen denken dat wij van een politieke partij zijn. Nee joh, alsjeblieft niet. Wij zijn NIET van D66.”

Peter en Marichelle blijven door Nederland lopen totdat hun Café Aan Zet weer open mag van de regering. Doneren kan via hun site mywalkings.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden