Foto: Shutterstock
Aangeboden door ovastgoed

Investeer voor de toekomst

Na jaren van hard werken heb je een mooi bedrag bij elkaar gespaard, helaas groeit je kapitaal niet meer op de bank omdat er nagenoeg geen rente meer wordt gegeven. Een woning kopen als investering is een goed idee, iedereen weet dat woningen altijd hun waarde zullen behouden en in de meeste gevallen meer waard worden. Geld investeren in vastgoed is voor een makelaar Den Haag aan de orde van de dag, zij kunnen je helpen om de juiste stappen te ondernemen. De markt in vastgoed is solide, de rendementen zijn in de meeste gevallen hoger dan bij andere producten.

Het is natuurlijk een goed idee om je geld voor een gedeelte te investeren in vastgoed, je kunt hierbij winst maken door later de woning te verkopen of een mooi rendement vergaren door verhuur. Neem je een hypotheek op je vastgoed, vaak is dan het rendement hoger dan de investering die je doet. Voor meerdere punten is een woning kopen als investering een goed idee, makelaar Den Haag kan je daar alles over vertellen. Nog een voordeel bij investeren in vastgoed is dat je geld over een lange termijn groeit, ideaal om als appeltje voor de dorst te houden of een gedeelte van je pensioen veilig te stellen.

Prijzen stijgen snel

Een woning kopen als investering moet wel gedaan worden op een gunstig tijdstip, hoe lager de waarde van de woning is hoe meer rendement er behaald kan worden. Makelaar Den Haag is exact op de hoogte van de huizenprijzen, en weet de momenten waarop het verstandig is te investeren. Door het chronische woningtekort in Nederland, wordt er verwacht dat de prijzen van huizen alleen maar zullen stijgen. Als woningbezitter is dit natuurlijk een goed en positief teken, niet alleen particulieren maar ook bedrijven zijn op zoek naar huurruimte voor personeel wat weer uit het buitenland komt. Je investering voor een woning zal zeker zijn rendement opleveren.

Hoe lager de hypotheekrente is bij een woning kopen als investering, hoe lager de maandlast is die je betaald. Iedere maand dat je bijvoorbeeld de woning verhuurt, maak je een mooi rendement op je huis. Makelaar Den Haag kan je hier alles over vertellen, en begeleidt je in het hele traject. Een investering van zoveel geld doe je natuurlijk niet zomaar, maar wil je in zee gaan met de beste partij die er kennis van heeft. Je hebt de beste kans om een goed rendement te halen, het uitstekend netwerk van de makelaar zorgt ervoor dat je altijd de beste investering doet. Wil je voor de aankoop van je investering een hypotheek, dan word je uiteraard bijgestaan door de specialisten in de makelaardij. Kijk op de website van ovastgoed.nl voor meer informatie over geld investeren in een woning.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden