Dirk met z'n imposante verschijning heeft een hartje van goud.
Dirk met z'n imposante verschijning heeft een hartje van goud. (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler)

Ex-zwerver Dirk lijkt heel stoer, maar eigenlijk is het een goedzak met een hartje van goud

Rotterdam - Stichting Zwerfkatten Rijnmond zoekt een huisje voor Dirk. Dirk lijkt heel stoer, maar eigenlijk is het een goedzak met een hartje van goud.

Soms komt een kat binnen bij de zwerfkattenopvang die heel anders blijkt dan vermoed en ieder weet te verrassen. Zoals deze rood-witte ex-zwerver. Dirk is nou echt wat je noemt een ruwe bolster, blanke pit. Deze inmiddels je-weet-wel kater van 3 jaar lijkt heel erg stoer met z’n imposante verschijning maar van binnen zit een hartje van goud. Dirk wil de polder graag verruilen voor een huisje met tuin. Het ruige leventje aldaar heeft wel zo z’n sporen nagelaten. De ietwat gerafelde oortjes, een krabbel hier en een krasje daar… En hij moet nog even herstellen van een bezoekje aan de tandarts. Maar dan komt deze gezellige goedzak met plezier zijn kroelkwaliteiten vertonen op z’n toekomstige stek!

Dirk moet wel naar buiten kunnen voor z’n dagelijkse wandelingetje. Voor kinderen is hij lief, of hij bij andere katten en/of honden kan is onbekend. Interesse? Vul op de website het formulier in en vermeld ‘Dirk’ bij de opmerkingen: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/wilt-u-een-kat/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden