[Aangeboden door b&s media] Wordt jouw bedrijf online al goed gevonden?


Foto:
Aangeboden door b&s media

Wordt jouw bedrijf online al goed gevonden?

Anno 2021 kom je er als ondernemer niet meer onderuit. Om nieuwe klanten aan je bedrijf te kunnen binden, moet jouw website ook in Google vindbaar zijn. Hierbij kun je verschillende methodes toepassen. Dit wordt ook wel ‘search engine optimization (seo)’ genoemd - ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Heb jij hier - als ondernemer in de regio Rotterdam - niet de juiste kennis over? Dan kun je dit gerust aan de specialisten van B&S Media Internetmarketing overlaten. Hieronder vertellen we je graag meer. 

Wat is Search Engine Optimization (SEO)?

Als ondernemer ben je er misschien al een tijdje naar op zoek: een online marketingbureau voor professionele SEO in Rotterdam. Want online goed zichtbaar zijn met je bedrijf: dat wil je natuurlijk als geen ander. Maar wat ís SEO eigenlijk? 

SEO staat voor Search Engine Optimization - ofwel: zoekmachine-optimalisatie. Door jouw bedrijfswebsite te optimaliseren voor zoekmachines zorg je ervoor dat jouw organisatie hoog in de organische zoekresultaten van Google komt te staan. Dat biedt veel kansen. Want de kans dat potentiële klanten naar jouw website doorklikken is groot. Dit betekent meer leads, aanvragen én klanten. Dus waar wacht je nog op?

De SEO-diensten van B&S Media

Hoger in Google komen: dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Zoekmachineoptimalisatie bestaat namelijk uit verschillende facetten. Hieronder vertellen we kort welke diensten B&S Media Internetmarketing in dit vakgebied aanbiedt: 

Zoekwoordonderzoek

Het doel van SEO is om bezoekers naar jouw website te begeleiden. SEO-specialisten gaan daarom na welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt, om jouw aanbod op het internet te zoeken. Voor deze termen wordt jouw website vervolgens geoptimaliseerd. 

Technische analyses

Een website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de spiders van Google. De SEO-specialisten van B&S Media voeren daarom analyses uit om te achterhalen hoe het fundament van jouw website in elkaar zit. 

On-page optimalisaties

Uit de technische analyses komen vrijwel altijd verschillende issues naar voren. Denk aan: verkeerde verwijzingen, missende meta descriptions en niet-geoptimaliseerde afbeeldingen. Deze worden door de SEO-specialisten opgelost. Zo heb je een solide basis.

Content-optimalisaties

Om bovenaan de zoekresultaten van Google te kunnen scoren, moet je de teksten van jouw website optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden. De SEO-specialisten van B&S Media passen bestaande teksten aan en schrijven daarnaast ook nieuwe content. 

Linkbuilding

Zoekmachines hechten waarde aan de populariteit van een website. Jouw bedrijf deze vaak door anderen genoemd? Dan is de kans groot dat deze hoger in de zoekresultaten terecht komt. Daarom worden er kwalitatieve en relevante links naar jouw website verzameld.

Lokale SEO

Het is vaak belangrijk dat je juist door jouw doelgroep in Rotterdam (e.o) gevonden wordt. Zeker wanneer je een lokale markt bedient. De specialisten van B&S Media zorgen ervoor dat jouw website lokaal goed gevonden wordt. 

Waarom kiezen voor B&S Media?

Zoekwoorden. Linkbuilding. Sitemaps. Als ondernemer in Rotterdam kan het zomaar zo zijn dat deze vaktermen het hoofd doen duizelen. Reden om jouw zoekmachineoptimalisatie bij een extern bureau onder te brengen. Hierbij is B&S Media de perfecte keuze. Als fullservice marketingbureau hebben ze namelijk meer dan 13 jaar ervaring in de online marketing - dus ook in SEO. Ze weten dus precies waar jouw kansen op het digitale speelveld liggen. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen: 

- Hoogwaardige service;
- Betrokken bij jouw bedrijf;
- Persoonlijke samenwerking;
- Kwalitatieve campagnes;
- Specialistische kennis;
- Passie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden