[Aangeboden door aanstekers.nl] Een uniek relatiegeschenk? Aanstekers bedrukken is terug van weggeweest


Foto: Shutterstock
Aangeboden door aanstekers.nl

Een uniek relatiegeschenk? Aanstekers bedrukken is terug van weggeweest

Vroeger was het heel normaal om ze overal tegen te komen: bedrukte aanstekers. Tegenwoordig zie je ze minder, omdat rokers ook een steeds kleinere groep van de samenleving betreffen. Maar aanstekers en aanstekers bedrukken blijft een dagelijkse activiteit voor velen. Waarom? Omdat je aanstekers voor zoveel meer dan alleen sigaretten aansteken kunt gebruiken! 

Aanstekers bedrukken als marketingstunt

Relatiegeschenken heb je in alle soorten en maten. Hoewel er veel mogelijk is, kiezen veel mensen toch altijd maar weer voor dezelfde opties en producten. En dat is jammer, want er kan zoveel. Aanstekers bedrukken, bijvoorbeeld. Vroeger was het heel normaal dat kroegen, bedrijven en restaurants hun eigen aanstekers hadden met een logo of bedrijfsnaam erop. Tegenwoordig zie je het minder, maar dat betekent dat het juist het perfecte moment is om weer op te vallen door middel van bedrukte aanstekers. 

Hoe doe je dat?

Aanstekers laten bedrukken kan bij een specialistisch bedrijf. Het is echter goed om te realiseren dat je dit niet zomaar kunt doen in een handomdraai. Er zijn namelijk een aantal dingen om over na te denken. Nog voor je besluit wat er op de aansteker komt te staan, moet je besluiten welke aansteker je wil bedrukken. Nu denk je misschien: wat maakt het uit?  Zoveel soorten zijn er toch niet? Maar dan heb je het mis.

Soorten aanstekers

Er zijn ontzettend veel soorten aanstekers om uit te kiezen. De meest bekende aansteker is die met een wieltje en een vuursteentje. Deze zien we het meest en is vaak ook goedkoop. Er zijn echter nog meer variaties. Zo zijn er aanstekers welke aan de onderkant een opener bevatten. Dat is met name heel leuk wanneer je de aanstekers wil aanbieden in een kroeg of restaurant. Daar heeft men zo’n opener misschien nog wel eens nodig. Je komt er in ieder geval vaak mensen tegen die thuis ook graag bier drinken. Dat kunnen ze dan vanaf nu met jouw aansteker doen. De zippo is nog een mooi voorbeeld van een aansteker die je kunt bedrukken. Zippo’s zijn duurder maar zien er dan ook heel bijzonder uit. 

Over de zippo

Een zippo is een vrij chique aansteker welke een soort klepje heeft waaronder de vlam met vuursteen zit. De zippo bestaat al ontzettend lang en was vroeger de meest voorkomende aansteker. Tegenwoordig zijn ze klassiek en geliefd, ook bij niet-rokers. Een bedrukte zippo is een unieke manier om op te vallen met je merk. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden