<p>Huisbezoeken.</p>

Huisbezoeken.

(Foto: DOCK)

DOCK Charlois zoekt vrijwilligers die met ouderen in gesprek willen gaan

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze site een bericht met foto plaatsen!

DOCK Charlois zoekt vrijwilligers voor huisbezoeken. Mensen die het leuk vonden om met ouderen in gesprek te gaan. Om in kaart te brengen welke wensen en behoeften er spelen onder ouderen en om sociaal isolement tegen te gaan, worden verschillende activiteiten georganiseerd. Een van deze activiteiten is het bezoeken van mensen van 75 jaar en ouder. Samen met een andere vrijwilliger gaat u aan de hand van een vragenlijst in gesprek met de ouderen. Voor deze huisbezoeken is DOCK Charlois op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (18+). 

Heeft u altijd al wat willen doen voor uw medemens en gaat het u aan het hart dat er zoveel eenzame ouderen zijn? Bent u daarnaast minimaal twee dagdelen (ochtend of middag) of meer per week beschikbaar (overleg mogelijk)? Dan zien we uw aanmelding graag tegemoet! U krijgt vooraf een training en komt terecht in een enthousiast team van vrijwilligers. Vanwege corona zijn onze huisbezoeken voorlopig in verkorte vorm en aan de deur. Een VOG is verplicht en wordt vergoed door Dock. Aanmelden als vrijwilliger kunt u doen bij: Mitchell Heuer of Yolanda Bioch, participatiemakelaar DOCK Charlois. Tel: 088-8555017. E-mail: vrijwilligerswerkcharlois@dock.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden