Stream op 28 februari om 11:00 uur de voorstelling Eitje van Maas theater en dans
Stream op 28 februari om 11:00 uur de voorstelling Eitje van Maas theater en dans (Foto: Pepijn Lutgerink)

Livestreams voor peuters en kleuters in de voorjaarsvakantie

Rotterdam - Vanwege de verlengde lockdown zijn de voorstellingen in het Maaspodium tot woensdag 3 maart afgelast. Wel brengt Maas theater livestream naar je woonkamer. Deze voorjaarsvakantie is op zondag 21 februari PAK ‘M (3+) te zien, op zondag 28 februari Eitje (3+) en Boef (4+) en een week later op vrijdag 5 maart Ik ben er even niet (8-108) en zaterdag 6 maart Wijzer (4+). 

In de voorjaarsvakantie, van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari zouden acht verschillende producties voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar te zien zijn. Helaas zijn de deuren van het podium voorlopig nog gesloten, maar Maas gaat live en brengt theater via livestream naar je woonkamer. 

De livestream tickets zijn online verkrijgbaar via maastd.nl/livestreams. Live-streamen voor peuters en kleuters, dat hoor je niet vaak. De spelers en dansers beginnen met een voorprogramma om even te wennen, spelen dan de voorstelling en na afloop is er nog een gezellige toegift. Tickets zijn 5 euro per gezin. Op de dag van de uitzending ontvang je de juiste link in je mail. 

PAK ‘M (3+) van BonteHond
Voor 2,99 euro kun je alsnog de voorstelling PAK ‘M (3+) van BonteHond en Maas theater en dans zien. Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Tune in op zondag 21 februari om 15.00 uur.

Ik ben er even niet
Op vrijdag 5 maart 19.30 uur kan Ik ben er even niet, de voorstelling die last heeft van zijn eigen titel, als livestream bekeken worden via de website van Maas theater en dans. De première van Ik ben er even niet (8 tot 108 jaar), de afscheidsvoorstelling van Moniek Merkx, is al twee keer verplaatst: van december 2020 naar januari naar februari 2021. Na de derde lockdownverlenging werd duidelijk dat de tournee gecanceld moest worden en is er besloten de voorstelling te live-streamen. De avond bestaat uit een live voorprogramma met twee acteurs, dan een registratie van ik ben er even niet (voor optimale kwaliteitsbeleving), gevolgd door een live na-programma met de acteurs, waarin er onder andere vragen gesteld kunnen worden. Tickets zijn per gezin 7,50 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden