<p>Kunstexpositie NNAMARI in de Markthal.</p>

Kunstexpositie NNAMARI in de Markthal.

Quizzen, koken, wandelen en andere tips!

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn culturele instellingen tot en met 2 maart 2021 gesloten. Ontdek hier wat er de komende periode te doen is. We proberen in onze agenda zo actueel mogelijk te zijn, maar check ook altijd de websites van de culturele instellingen.Online kookworkshop
Bekijk de opgeslagen livestream en kook mee met gastkoks Fenmei Hu en Jinai Looi. Vanuit de nieuwe kookstudio van Verhalenhuis Belvédère laten zij zien hoe je een Chinese fondue of hotpot kunt bereiden. In de fondue gaan allerlei groente, dungesneden plakjes vlees of vis en dimsum. Bekijk de video op de Facebookpagina van Verhalenhuis Belvédère. Gratis toegankelijk.StukaFest TV
Stukafest Rotterdam presenteert dit jaar een digitaal concept van het studentenfestival: StukaFestTV. Elke vrijdag kun je online meegenieten van een nieuwe editie gericht op verschillende steden. Op vrijdag 19 februari zijn Rotterdam, Leeuwarden en Utrecht samen online aan de beurt. Deze avond zijn er in totaal negen acts waar je langs kunt ‘hoppen’. Scoor je ticket op www.stukafest.nl. Vanaf €2,70.


Kaapse Brouwers Quiz
Ben je een bierliefhebber en heb je zin om gezellig te quizzen? Test dan elkaars bierkennis met deze online quiz van de Kaapse Brouwers. De quiz bestaat uit 22 multiplechoicevragen. Nog een leuk feitje: met de quiz kun je korting verdienen in de webshop! Kijk voor meer info op www.kaapsebrouwers.nl. Gratis toegankelijk.


Aftab Darvishi
De Doelen zet vrijdag 19 februari vanaf 20.30 uur de spotlights op de Iraans/Nederlandse componiste Aftab Darvishi. Tijdens het virtuele concert worden ensemblestukken van Darvishi gespeeld door het DoelenEnsemble en zangeres Lilian Farahani. Verwacht zang met ongebruikelijke combinaties van instrumenten en muzikale culturen. Koop je ticket op www.dedoelen.nl. Entree €6,50.Walk by Culture Club
Eerder dit jaar toverde organisator Steven Ramdin club RTM al om tot sportschool. Nu deze voorlopig ook dicht zijn, organiseert hij sportieve stadstours. Je wandelt langs Rotterdamse iconen waar verschillende trainers op je staan te wachten voor het uitvoeren van de oefeningen. Schrijf je in op www.wodbycultureclub.com. Entree €8,50.


Dichterbij
Met het nieuwe digitale podium Dichterbij haal je de muziek van het Rotterdams Philharmonisch Orkest gewoon in huis. De komende maanden voegt het orkest iedere zaterdagavond om 20.15 uur een nieuw concert toe aan het digitale platform. Deze serie bestaat uit tien topconcerten, stuk voor stuk nieuwe registraties die nog niet eerder te zien zijn geweest. Je vind het platform op www.rotterdamsphilharmonisch.nl. Vanaf €5.


Expositie: NNAMARI
De kunstwerken van NNAMARI zijn komende maand te bewonderen in de Markthal. Haar rechte lijnen en geometrische vormen, altijd weergegeven in zwart-wit, zien er vaak futuristisch en flitsend uit. Soms kun je zelfs beweging zien in haar werken die er helemaal niet zijn. Iets wat je zelf moet komen ervaren in de Markthal! De expositie is nog t/m zondag 7 maart te bekijken. Gratis toegankelijk.
­­­­­­
Tasty Walk
Tasty Walk combi­­neert in beweging komen, lekker eten en het steunen van de Rotterdamse horeca. Tijdens een uitgestippelde route word je meegenomen langs zes verschillende eetplekken waar je een smakelijk gerechtje krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende routes door de stad zoals de centrumroute, noordroute, vleesroute, vega(n)route en de vakantieroute. Bestel je coupon op www.tastywalk.com. Entree €36.

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden