<p>Er zijn ruim 21.000 Valentijnskaarten in de bus gedaan bij omwonenden van de Boulevard-Zuid.</p>

Er zijn ruim 21.000 Valentijnskaarten in de bus gedaan bij omwonenden van de Boulevard-Zuid.

(Foto: Alliantie Hand in Hand)

Getroffen ondernemers bedanken alle buurtbewoners met Valentijnskaart voor steun na rellen

Rotterdam - Valentijnsdag is een dag van liefde. En juist in donkere tijden is liefde belangrijker dan ooit. Dat vinden ook de ondernemers op Boulevard-Zuid. Zij hebben iedereen in Bloemhof, Hillesluis en Vreewijk een Valentijnskaart gestuurd om te bedanken voor alle liefde, warmte en steun die de buurtbewoners gaven na die vreselijke maandag 25 januari.

Beijerlandselaan en Groene Hilledijk werden maandag hard getroffen door enkele honderden relschoppers die al rellend en plunderend een spoor van vernieling over de winkelstraat trokken. De schade was enorm. Materieel en financieel, maar zeker ook emotioneel.

Aan dat laatste viel iets te doen, vonden talloze omwonenden. De dagen na de rellen (en nu nog steeds) werden de ondernemers en hulpdiensten overspoeld met liefde. Mensen deelden hartjes uit, winkels werden vrijwillig opgeknapt, de straat aangeveegd en er werd natuurlijk geld ingezameld en uitgedeeld.

Lees verder onder de foto.

Omdat de ondernemers zo verschrikkelijk dankbaar zijn voor alle steun kreeg iedere bewoner uit de wijken rondom Boulevard-Zuid een Valentijnskaart in de bus: ‘Deze Valentijnskaart is namens alle ondernemers van de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk om iedereen te bedanken voor alle hartverwarmende hulp en steun na de rellen van 25 januari. Onder begeleiding van het Jongerenwerk/JOZ worden ruim 21.000 Valentijnskaarten door de jongeren uit de wijk vanuit het bijbaantjesproject bezorgd. Een dikke dankjewel aan iedereen!’

Meer foto’s bij Alliantie Hand in Hand!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden