<p>Jordy Dijkshoorn: &#39;Rotterdam, laat je horen!&#39;</p>

Jordy Dijkshoorn: 'Rotterdam, laat je horen!'

Filmpje

Songfestival vraagt alle Rotterdammers van zich te laten horen met een liedje

Rotterdam - Onder het motto: ‘Rotterdam, laat je horen!’ wordt iedereen in de stad opgeroepen een liedje op te nemen en naar het songfestival te sturen. Met als doel straks in mei ook in het stadsprogramma te laten horen hoeveel talent er in onze stad is. Alle mogelijke inzendingen zijn welkom!

De Rotterdams songfestivalorganisatie roept de hele stad op om in aanloop naar het Eurovisie Songfestival 2021 van zich te laten horen. Letterlijk. Alle muzikale inzendingen zijn welkom. De mooiste, opvallendste en/of ontroerendste inzendingen maken kans op een plek in het Rotterdamse Stadsprogramma. Je kunt vanaf vandaag (zaterdag 13 februari) insturen!

Ambassadeurs als cabaretier Richard Groenendijk, voormalig songfestivaldeelneemster Esther Hart en Jordy Dijkshoorn van De Likt roepen Rotterdammers van alle leeftijden op om zich van hun muzikale kant te laten zien. Iedereen kan meedoen. Je kunt een eigen liedje insturen, of gewoon lekker meezingen op  een oude Songfestival-hit. Van urban tot opera, van hiphop tot klassiek. Alle smaken zijn welkom. 

Het filmpje van Richard Groenendijk zie je hier:


“Juist nu in coronatijd willen we graag een positief geluid brengen en Rotterdammers langzaam maar zeker warm maken voor het 65e Eurovisie Songfestival in Rotterdam. We geven Rotterdams talent een platform en hopen dat er massaal aan de oproep gehoor gegeven wordt. Rotterdam OPEN UP en …Laat je horen! “, aldus Reinier Weers (programmamaker ESF-Stadsprogramma Rotterdam).

Kijk voor meer informatie op www.rotterdamlaatjehoren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden