Dat gaat snel! Nieuwe wijk Little C krijgt steeds meer smoel


Foto: Peter Dane

Dat gaat snel! Nieuwe wijk Little C krijgt steeds meer smoel

Rotterdam - En hup, zo snel kan het gaan. Rotterdam heeft er een nieuwe wijk bij. Aan de Coolhaven begint Little C steeds meer de contouren te krijgen van het nieuwe stukje stad dat het gaat worden.

Little C is in twee jaar uit de grond wordt gestampt. Op de G.J. de Jonghweg komt onder meer een groen gebied, een parkje met hoge bomen dat de naam Waterfront Park gaat dragen. Woontoren The Burton is inmiddels opgeleverd.

Daarnaast opent in Little C binnen enkele maanden het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed dat met een loopbrug met het tegenoverliggende Erasmus MC moet worden verbonden.
Het nieuwe Familiehuis komt op de bovenste zes etages van gebouw The Scott.  Met 24 gastenkamers, 6 studio’s en diverse gemeenschappelijke ruimten als woon-, eetkamer en keuken zal de capaciteit meer dan verdubbelen ten opzichte van het huidige huis.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Foto: Peter Dane

Nieuwbouwproject Little C is ontwikkeld en gebouwd door TBI-ondernemingen ERA Contour en J.P. van Eesteren. Er komen in totaal vijftien gebouwen met ruimte voor 209 huurwoningen,111 koopwoningen, kantoren, horeca en kleine winkels en voorzieningen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden