Zuid laat ándere kant zien


<p>Broodjes kroket en taart voor de Rotterdamse politie!</p>

Broodjes kroket en taart voor de Rotterdamse politie!

Zuid laat ándere kant zien

Rotterdam - Een dag nadat groepen jongeren plunderend over Beijerlandselaan en Groene Hilledijk trokken, laat Rotterdam-Zuid zich van een héél andere kant zien. Een hartverwarmende kant. De winkelstraat werd met behulp van buurtbewoners schoongeveegd. En op drie verschillende politiebureaus werden tientallen broodjes kroket, kaassoufflés en taart bezorgd.

Wendy en Michiel brachten drie keer dertig broodjes en zes taarten langs bij de politiebureaus Zuidplein, Maashaven en Veranda. De broodjes kroket en kaassoufflé werden gekocht bij Cafetaria van Putten in de Zandblokstraat. De taarten gedoneerd door Wolf Coffee aan de Wolphaertsbocht. De traktaties werden met open armen ontvangen.

Het was een zeer vermoeiende avond en nacht voor de Rotterdamse politie. Totaal onnodig, wat betreft al die honderdduizenden Rotterdammers die zich keurig aan de avondklok hielden. Maar omdat enkele honderden idioten blijkbaar hun eigen stad moesten slopen, liep alles anders. En werd Zuid vandaag in shock wakker.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Gisterenavond al, toen de eerste verbijstering plaats had gemaakt voor woede en onmacht, bedachten Wendy en Michiel meteen dat de Rotterdamse politieagenten wel een hart onder de riem verdienden. Wat klein begon, werd via tientallen tikkies al snel een behoorlijke operatie. Vandaag werden rond lunchtijd zo’n 90 broodjes kroket en kaassoufflé bezorgd op de politiebureaus van Rotterdam-Zuid, plus nog een paar taarten voor de agenten die later vandaag pas op hun werkplek arriveren.

Tekst gaat verder onder tweet.

De steun aan ondernemers op Boulevard-Zuid is ook hartverwarmend. De gemeente laat weten dat helpen opruimen niet langer nodig is. Als je graag nog iets wilt betekenen voor de winkeliers, koop dan vooral iets online!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden